آخرین اخبار
کد مطلب: 113705
واکنش رسانه‌هاي اصلاح‌طلب به سخنان رئيس بانک مرکزي؛
سيف، بايکوت شد!
تاریخ انتشار : 1395/01/29 10:06:37
نمایش : 2711
رسانه‌هاي وابسته به دولت و اصلاح‌طلبان به هر پديده‌اي، به اندازه‌اي که بخواهند ضريب مي‌دهند و هرگاه از اتفاقي ناراضي باشند، آن را چنان رقيق جلوه مي‌دهند که انگار هيچ اتفاقي نيفتاده است.
به گزارش خبرنگار سلام لردگان؛به نقل از آناج، روز گذشته خبري در خروجي برخي رسانه‌ها قرار گرفت که يکي ديگر از اثرات برجام را به نقل از سيف، رئيس کل بانک مرکزي ايران، آشکار ساخت. ولي‌الله سيف در گفت‌وگو با تلويزيون بلومبرگ، به حقيقتي تلخ پيرامون آنچه روحاني، «آفتاب تابان» ناميد اعتراف کرد که در طول 90 روزي که از اجراي برجام مي گذشت، بي‌سابقه بود. سيف گفت: «تقريباً «هيچ چيز» از اين توافق که در روز 16 ژانويه اجرايي شد عايد ايران نشده است.» او هم‌چنين مدعي شد: «ايران سه ماه بعد از اجرايي‌شدن برجام، توان دست‌يابي به 100 ميليارد دلار دارايي ضبط ‌شده‌اش در خارج از کشور را نداشته است.»

صرف نظر از تحليل سخنان آقاي سيف و اعترافاتي که پس از گفت‌وگو با وزير خزانه‌داري آمريکا بيان کرد، بايد به نکته‌ي مهمي اشاره نمود و آن هم بايکوت سخنان رئيس کل بانک مرکزي ايران در رسانه‌هاي دولتي و اصلاح‌طلب است. اين رسانه‌ها که ظاهراً چشم‌هاي‌شان در اثر تشعشعات سوزان برجام کم‌سو شده، هرگز توان ديدن چنين وضعيتي را نداشتند و به‌راحتي مانند ماجراي اخيرِ تخلفِ دولت که توسط احمد توکلي افشا شده بود، از آن عبور کردند. مثلا روزنامه هاي حامي دولت حاضر نشدند حتي يک خبر از صحبت‌هاي ولي الله سيف در خصوص بدعهدي آمريکايي ها در قبال تعهداتشان را در صفحه اول خود کار کنند و تنها روزنامه اعتماد بود که در مطلبي عجيب، در صدد توجيه حرفهاي اظهر من الشمس رئيس بانک مرکزي برآمد.

 

 

اين، قاعده‌اي طبيعي در منشور رسانه‌اي دولتي‌ها و اصلاح‌طلبان است و آنها به هر پديده، به اندازه‌اي که بخواهند ضريب مي‌دهند و هرگاه نيز که از اتفاقي ناراضي باشند، آن را چنان رقيق جلوه مي‌دهند که انگار هيچ اتفاقي نيفتاده است! مثلا در اواخر سال 94 وقتي مرکز آمار، گزارش جديدش را در خصوص ضريب جيني در سال 93 منتشر کرد، اين رسانه‌ها در اقدامي عجيب، به جاي آنکه ضريب جيني در سال 93 را با سال گذشته‌اش مقايسه و تحليل کنند، آن را با آمار سال 89 مقايسه کردند! و بعد نتيجه گرفتند که دولت يازدهم در کاهش فاصله‌ي طبقاتي موفق بوده است! حال آنکه ضريب جيني در پايان سال 91، به عدد 0.3659 رسيد که اين رقم در پايان سال 92 به پايين‌ترين ميزان خود پس از انقلاب اسلامي، يعني 0.3650 کاهش يافت و دولت يازدهم در عادلانه‌ترين سال توزيع ثروت بين طبقات اجتماعي، کار خود را آغاز کرد. اما اين آمار در پايان سال 93 افزايش يافت و به رقم 0.3788 رسيد و اين يعني دولت يازدهم نتوانست روند نزولي ضريب جيني را کنترل کند.

از نظر اين رسانه‌ها فساد بسيار بد است، اما فقط براي دولت‌هاي گذشته؛ اما هنگامي که يکي از نمايندگان مجلس، دست دولت درست‌کاران را در زمينه‌ي تخلفات اقتصادي رو مي‌کند، به ناگاه با بايکوت رسانه‌ها مواجه مي‌شود و فردايش اعلام مي‌کنند که اصلا فسادي در کار نبوده است!

عموماً در نظر اين قبيل رسانه‌ها، «حقيقت» از مفهوم واحدي برخوردار نيست و آنها فقط به «حقايقي» که مد نظر دارند مي‌پردازند تا بلکه با نفي ديگران، خود را اثبات نمايند. اين رسانه‌ها هم‌گام با سياست‌هاي دولت، آن‌چنان بر طبل برکات برجام کوبيدند که ظاهراً خودشان هم فراموش کرده‌اند که آن همه سينه‌چاکي براي برجام و سياست‌هاي اقتصادي دولت، خودشيريني‌اي بيش نبوده است و آنچه در اين ميان قرباني شد، حقيقتي بود که در آستانه‌ي سه‌ماهگي برجام از زبان رئيس بانک مرکزي برملا شد.

انتهاي پيام/
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس